Tilbage til skolen - En PortoVino-historie ... Hvad???

Tilbage til skolen … det kommer med så mange følelser. Børnene er en blanding af spænding og frygt. Forældre spænder fra begejstring til tristhed. Nå, vi elsker at dele historier fra vores PortoVino-kunder, og nedenfor er en tilbage-til-skole-fortælling fra Judy, som vi alle nød her hos PortoVino. Hvis du har børn, vil du helt sikkert være i stand til at relatere og måske få nogle ideer til at få mest muligt ud af dine børn tilbage til skolen!

 


 

Det var mandag morgen, jeg nippede til min morgenkaffe som forberedelse til kaosset. Endnu en sommer var slut, og selvom jeg i al hemmelighed var så spændt på at aflevere børnene til deres første skoledag, havde jeg stadig en times vanvid, før jeg ville få noget uafbrudt vennetid igen.

 Mine nære venner og jeg startede en årlig tradition, efter første skoledag, vi mødtes, snakkede, nippede til mimosaer og slappede af. Dette var vores 3rd årligt møde, og jeg så frem til det hvert år. I år havde jeg en særlig overraskelse, som jeg ikke kunne vente med at vise alle. 

 Mine tanker blev afbrudt af mine børn, der løb i køkkenet og pillede rundt om bordet. Deres yndlingskorn var ude, og da jeg stolt beundrede, hvor gode de alle så ud i deres nye skoletøj, ramte Johnny ved et uheld Jennys skål, og Jenny var dækket af æblestik og mælk.  Det tog bestemt ikke lang tid! 

 I et øjeblik græd og råbte Jenny, og Johnny var ved at blive sur. Tid til mor dommer og fashionista til at hoppe i. Jeg fik Johnny slået sig ned, puttede Jenny i baljen. Løb hen til hendes skab efter hendes næste yndlingstøj – og voila fikset! Puha det var tæt på!

 20 minutter tilbage – ryd hurtigt rod, pak madpakker, sæt alle rygsækkene op, sørg for, at Jenny ikke har glemt de blomster, hun købte til sin nye lærer, snap en hurtig 1st skoledag foto, hurtigt post det på IG og FB, og det uundgåelige råb: "Kom nu børn, vi er nødt til at gå, vi kommer for sent!" Åh, hvis jeg fik en skilling for hver gang jeg råbte, så ville vi komme for sent... Vent, jeg glemte næsten min pung... min helt specielle pung, den var klar til mine venner, og jeg kunne IKKE glemme dette! Løb tilbage ind i huset og greb den.

 På ingen tid var vi foran skolen og gav børnene store kram og kys, og de var afsted! Et øjebliks sorg, men jeg var spændt på mødet med mine venner. Det var en hurtig 5 minutters kørsel til vores yndlingspark. Det var sådan en dejlig dag, stadig morgen, så temperaturen var perfekt. Jeg kom gående og de var der alle sammen. De så min pung og fortalte mig, hvor sød den var? Var det nyt? Jeg har aldrig set det før? Jeg elskede opmærksomheden. De anede ikke, hvor fantastisk det var. Jeg hamrede den op, da jeg tog fat i en af ​​mine silikonekopper, åbnede klappen på bagsiden og trak hældetuden ud og begyndte at skænke en Mimosa til mine venner! 

 Jeg så op, og deres udtryk var uvurderlige! Dialogen gik fra, "din pung er så sød" til...

"gør du sjov med mig lige nu??"

 "Jeg ønsker en!!!" 

"det er fantastisk!!" 

"GAME CHANGER!"

Vi grinede alle så meget. Jeg følte, at jeg bogstaveligt talt tog en fest med mig. Vi drak mimoser, talte om vores sommerferie, og det var så saligt at have den tid med mine skønne venner. Da vi gik fra hinanden og delte kram, havde jeg et par timer tilbage til at løbe nogle ærinder, før afhentningen startede. Jeg var glad for at have mine venner og for at kunne dele min nye PortoVino-pung med dem. Det var et brag!

 


Tak Judy! 
Fortsæt med de historier PortoVino familie :)
🥂 Skål!
PortoVino
Kommentarer

Efterlad en kommentar