Mode med et stænk af autenticitet

Vær dit autentiske jeg!


Siden hvornår forventedes vi at være perfekte? Vi ser på sociale medier, og alle har det perfekte forhold, den perfekte ferie, den perfekte mor, de perfekte børn, den perfekte mand og drikker det perfekte glas vin på den perfekte beliggenhed (det er altid min favorit). Der er en tendens til at skabe det perfekte selv, men vi glemmer at indse, at vores autentiske jeg er det perfekte selv, selvom det ikke virker perfekt!


Samfundspres, og jeg tør godt sige på grund af sociale medier, får os til at føle, at vi burde være/se ud på en bestemt måde, og det er let at fare vild ved at prøve at være noget, vi ikke er. Dette ønske om at følge med Jones' er ikke kun baseret på en urealistisk baseline, men det resulterer i unødvendige forventninger til os selv.


"Hvis du er dit autentiske jeg, har du ingen konkurrence." Anonym


Jeg har en ven, der lige har postet det smukkeste billede i dette smukke bjergrige landskab på Instagram. Da jeg så det, fik jeg et øjeblikkeligt billede af, at hun gik på denne fantastiske vandretur, følte sig afslappet og forynget, og da jeg talte med hende og hendes mand om det, viste det sig, at de ikke engang tog på vandretur, men i stedet brugte de en et par frustrerende timer med at prøve at fange det billede. Hvad??? Jeg mener overhovedet ikke at dømme, men det lød ikke som om hun havde det sjovt med at tage det billede. Her er et ekstremt eksempel på en, der forsøger at skabe det perfekte øjeblik i tiden, hvilket får mig til at føle mig bare en lille smule misundelig på hendes tilsyneladende herlige dag, blot for at finde ud af, at det ikke engang var virkeligt. Når vi måler os selv ud fra, hvad vi ser online, kan vi stå tomme og som om vi ikke er nok. Men sandheden er, at du er nok!

 

Autenticitetsblog

 

Det smukke ved denne verden er, at hver af os er unik. Vi har vores eget unikke udseende, færdigheder, evner, tanker og ønsker. Vi trives, når vi omfavner vores unikke jeg, forstår, hvem vi er, hvad formålet er og ejer det! Vi er nødt til at indse, at det ikke handler om at fange det perfekte øjeblik i livet, det handler om at skabe den bedste rejse. Så grav dybt, spørg dig selv, hvad det er, du ønsker i livet? Hvorfor vil du have det? Hvad elsker du at lave? Kan du hjælpe nogen på vej? Hvis du kan besvare disse spørgsmål og begynde at leve det, vil du leve dit autentiske liv.

Din skønhed vil helt sikkert skinne, og din rejse vil være tilfredsstillende!


Så jeg siger, tag på den vandretur, bliv svedig, tag det billede og post det, for du er smuk og fantastisk, bare du er dit autentiske jeg!

"Det kræver mod at vokse op og blive den, du virkelig er." EE Cummings"


Kommenter nedenfor og fortæl os, hvad du gør for at være dit autentiske jeg? Vi vil meget gerne høre fra dig! ❤

 


Kommentarer

Efterlad en kommentar