Til alle sommerelskere! Få 15 % rabat på din yndlings strandtaske! Brug kode ALTID SOMMER

Find din indre vidunderkvinde

En livshistorie om at bekæmpe kræft og hjælpe andre

Halloween er lige om hjørnet, men at klæde sig ud til Cristol Barrett O'Loughlin havde intet med Halloween at gøre, men en måde at kæmpe mod hendes største livsudfordringer. Til ære for Breast Cancer Awareness Month, Cristol har elskværdigt delt sin utrolige historie om, hvordan hun vinkede sin indre Wonder Woman til ikke kun kæmper for livets udfordringer, men fandt en fornyet følelse af formål med at hjælpe andre gennem hendes organisation ANGEL AID CARE. Tjek Cristols utroligt inspirerende historie. Hun er virkelig Wonder Woman!
__________________________

Jeg har altid elsket at klæde mig ud.

At designe og bære kostumer har været et livslangt udtryk for glæde for mig; en chance for at blive endnu en udgave af mig selv. At påtage sig en ny person med makeup eller et særligt smykke eller skandaløst tøj har været en mekanisme til at undslippe hverdagens stress, og nogle få situationer vil de fleste aldrig stå over for.

Dette giver mening - dette behov for at flygte. Ved min 16-års fødselsdag var tre af mine fire ældre brødre døde af en sjælden genetisk sygdom kaldet Mucopolysaccharidosis (MPS), også kendt som Hunters Syndrome. Mine forældre vidste ikke, at denne dødelige sygdom kørte i vores familie, og mine brødre blev født hurtigt efter hinanden og så sunde og perfekte ud. Så mangler den anden og tredje-fødte udviklingsmilepæle. År med test og fejldiagnosticering fulgte, indtil MPS-diagnosen bekræftede deres værste frygt.  

Randy, David og Jared døde 12, 18 og 19 år gamle.  

Så udklædning blev en måde for mig at undslippe sorgen og 'klæde rollen på' – blive den rolle, jeg havde brug for eller ville spille, selvom jeg ikke altid havde lyst til det indeni.

I ungdomsskolen bar jeg en bolerohat i skole - det var mit "sofistikerede, smarte-pige" Molly Ringwald-look. Jeg snublede rundt i skyhøje hæle og en rød polkaprikket nederdel på gymnasiet Piger vil bare have det sjovt! På UCLA forvandlede jeg mig til en grøn jungle VINE (i en grøn bodysuit) til vores Pi Beta Phi Pledge Party. For at pifte vores fastelavnsrejse op klædte jeg mig ud som en nar, der blinkede med plastik bryster til perler. Ved IBM Sales Kickoff tog jeg min Kilimanjaro-bjergbestiger-opstilling på og skilte mig så meget ud, at jeg fik en stor forfremmelse. 

I 1999 startede jeg ANGEL AID med et dusin af mine andre Pi Beta Phis - vores mål var at indsamle penge til en kur mod MPS (sygdommen, der gjorde krav på mine tre ældste brødre). Vi forvandlede os til en flok engle til fordel for vores WISHCRAFT - et dusin kvinder med vinger, glorier og en voldsom vilje til at gøre en forskel. 

Og det gjorde vi!

En af vores forskningsbevillinger fra 2004 gennemgik kliniske forsøg og er standardbehandlingen for nogle typer af MPS i dag - børn, der ville være gået bort, er nu på vej til college. Jeg kender kraften og auraen et kostume kan skabe. 

Spol frem gennem tyve års kostumeøjeblikke. Jeg er på toppen af ​​mit spil, gift med en hot fyr (Jim) med en smuk datter (Chloe) og medstifter af det globale reklamefirma (The Craftsman Agency). Jim slår den ud af parken hos AT&T, Chloe danser sig gennem livet på Stapleton School of Performing Arts, og vores bureau arbejder med nogle af de største brands på planeten - Cisco, Disney og Google.

Wah-BAM!

En rutinemæssig mammografi, og jeg har ER/PR+ trin 2 brystkræft med stort 'C'.

Jeg stod foran mit soveværelses spejl den dag og så mig selv græde....

...og græde.

...og græde.

...og så indså jeg, at jeg bogstaveligt talt IKKE har fortrudt. Alle de fantastiske øjeblikke i mit liv kom gennem mit sind (ja, du ser virkelig dit liv på et øjeblik, når du tror, ​​du skal dø!) Englevinger og jungleranker og feer og havfruer fyldte mit sind og jeg begyndte at grine - og græde - og så grine mere end at græde - og jeg besluttede lige da, det er tid til at påkalde gudinden:

"Hej CANCER! Du har intet på MIG!!! Jeg er WONDER WOMAN, og du er ikke velkommen HER!!”        fotokredit: Maisa Chaves 

Så det begyndte. Uger med at samle et fantastisk hold - de mest progressive læger på planeten, der laver 'brystebesparende mastektomier' (Dr. Cheryl Ewing @ UCSF) og 'samtidig rekonstruktiv plastikkirurgi' (Dr. Cynthia Goodman) og 'aggressiv hormonterapi' versus kemo- terapi (Dr Hope Rugo @ UCSF).  (Bemærk: Kræftbehandlinger er meget specifikke for kræfttypen og -stadiet. Rådfør dig med din læge.)

"Nu ved jeg, at kun kærlighed virkelig kan redde verden.
Så jeg bliver, jeg kæmper, og jeg giver, for den verden, jeg ved kan være."
- Diana, Vidunderkvinden film

Jeg klædte mig som Wonder Woman på en eller anden lille måde til hver eneste aftale - hver operation - hver post-operation check-in - hver dag med bedring. Hun var min Bitmoji. Hun var på mit kaffekrus. Hun var mit alter ego på Boob-voyage fest Jeg kastede mig.

Wonder Woman-kortene og gaverne begyndte at strømme ind...Jeg tror, ​​det var noget, mine venner og familie kunne relatere til, selvom de ikke kunne relatere til brystkræft, kunne de tro, at Wonder Woman ville slå det.

Den 4. oktober fejrede jeg mit tre-årige 'Bryst Cancer Free-jubileum'. Min datter Chloe og jeg holdt hinanden i hånden og stille "takkede Hera!" da vi gik i Susan G Komen San Francisco Walk. 

Det var Wonder Woman, der trak mig igennem. Påkalder den gudinde og en flok engle fra barndommen, voksenlivet, arbejdet, skolen, END06 Mamas, Pi Beta Phis - et helt liv med familie og venskaber, der så mig stå over for de sværeste omstændigheder på min egen specielle måde - i kostume.  

"Jeg vil kæmpe for dem, der ikke kan kæmpe for sig selv."
- Diana, Vidunderkvinden film

At leve med brystkræft har givet mig en ny følelse af formål.   

Jeg er meget opmærksom på mit kald i livet og vendte tilbage til det filantropiske arbejde i ANGEL AID - med et nyt fokus på kvinder, mødrene og omsorgspersoner, der tager sig af børn med sjældne sygdomme.    

Hos ANGEL AID tror vi på at opløfte familien ved at tage sig af omsorgspersonerne, især mødre. Vi tilbyder wellness-retreats, træning i selvpleje og nødhjælp for at hjælpe med at opretholde disse kvinder. I oktober 2020 vil vi fejre vores 20 års jubilæum for ANGEL AID. Vi afholder en Halloween-indsamling kaldet WISHCRAFT, og jeg vil også samle vores flok af engle, vores gudinder og havfruer, vores brandmænd og troldmænd. Og mig? Nå, du ved, hvad jeg bliver...

Jeg tager det Wonder Woman-kostume på til ære for alle de kvinder, der har tabt kampen, som er med i kampen, og som husker kampen. 

Du har læst min historie, og du er blevet forkælet med sandheden - Wonder Woman er i jer alle! 

Cristol Barrett o'loughlin

 

Besøg venligst for information om Cristols organisation og støtte til deres velværeprogrammer Angel aid bekymrer sig.


For mere information om forebyggelse af brystkræft besøg venligst ZeroBreastCancer.

Wonder Woman Fotokredit: Warner Brothers

 

Kommentarer

Efterlad en kommentar

x