Drinks & Candy - En praktisk guide til at gøre Halloween endnu sødere

Hvor fantastisk er det at have en ferie centreret omkring at besvime slik, eller hvis du er ung nok, endnu bedre, at modtage det? Jeg stoler på, at alle, der læser dette, har bestået trick-or-treating-stadiet. Så hvis du er ligesom mig, håber du enten på rester, efter at alle trick-or-treaters er gået for natten, eller du venter, indtil dine egne børn kommer hjem, så du kan stjæle nogle af dine favoritter... shhhh - lad os beholde det en på bunden. For nylig opdagede jeg en helt anden mulighed for det Halloween-slik, som jeg aldrig havde tænkt på... parring slik med dine yndlingsdrinks.Uanset om du foretrækker vin, øl eller spiritus, er der en slik, der passer godt til. Tjek dette diagram fra Vinpar og begynde at eksperimentere. Halloween-slik er lige blevet så meget sødere med denne praktiske parringsguide. Jeg må indrømme, at efter at have set dette diagram, besluttede jeg at begynde tidligt med at dyppe i Halloween-slik. Jeg overbeviste min mand (krævede slet ikke meget tvang) til at ledsage mig på denne slik-sprit parrings-ekstravaganza, og her er nogle smagsnoter og meninger om, hvad vi fandt.


Chokoladeparret

Jeg var nødt til at starte med min go to Halloween all time yndlingsslik: Reese's Peanut Butter Cup. Som ifølge en nylig undersøgelse fra Monmouth University er det mest populære indkøbte Halloween Candy. Se skemaet nedenfor. Da vin er min foretrukne drik, måtte Cabernet være skæringen, da det er en naturlig kombination af chokolade. Jeg var ikke sikker på hvilken rækkefølge - vinen først eller Reese's først, så jeg besluttede at drikke vinen først. 

jeg havde en Lapostolle cabernet cuvee alexandre, cabernet sauvignon som jeg havde hentet i vores lokale vinbutik. Det er en lækker Cabernet, med en fed og rig smag og en glat finish. Jeg lod den sidde i min mund et øjeblik længere end normalt for at kunne gifte mig med den med Reese'erne, og jeg må indrømme, at den var ret god. Chokoladens ydre smagte perfekt sammen med cabernet, peanutbutter-centret var unikt, men tanninerne hjælper med at skære igennem den søde rigdom. Det handler om oplevelsen med fuld mund, og denne combo er en vinder. Men hvis du er mere en traditionalist (og ikke er for træt af sukker), efter Reese's, prøv det med et stykke 70% kakao mørk chokolade. Virkelig lækker og ikke helt så sød!

 

Min mand besluttede at starte med sin personlige Halloween-chokoladefavorit, den Snickers bar. Dette er i øvrigt det 2. mest populære slik købt til Halloween ifølge Monmouth University-undersøgelsen. Da han er en ølfyr, dannede han par med en Newcastle brown ale. Han startede også med øllet og tog derefter en bid af sin Snickers bar. Han nævnte den nøddeagtige smag af brown ale og det faktum, at det er en lettere smagende øl, fungerede rigtig godt med mælkechokoladen og karamelnøddeagtig indeni. Han syntes, det var et godt par.

fotokredit: popsugar


__________________________________

Slikparringen

Vi ville hver især prøve en slik næste, så jeg valgte Sure patch børn kun fordi jeg havde lyst til at drikke noget Prosecco. Jeg havde en flaske LaMarca som er en typisk tør Prosecco. Den har en masse frugtighed over sig, så den virker lidt mindre brut, hvilket jeg foretrækker. Jeg besluttede at starte med slik denne gang først. Så jeg spiste 3 sure patchbørn, som øjeblikkeligt overtog hver smagsløg i min mund. Jeg nippede hurtigt til Prosecco'en, og svimmelheden tog til et øjeblik i min mund. Så blev det søde og syrlige i slik afbalanceret af Prosecco. Det var et godt par, selvom jeg forestiller mig, at enhver frugtagtig slik, der manglede syrligheden, også kunne være en ganske god kombination. Jeg tror, ​​at med Prosecco'ens funklende karakter, var det et godt kald at sætte slik i først, ellers ville det have været alt for brusende.

Min mand gik efter Kegler næste, da dette blev anbefalet at parre med Pale Ale, og han er fan af Indian Pale Ales. Han startede med Skittles og tog en drink af ham Deschutes brygger friskpresset ipa. Skittles er søde og frugtige, og selvom IPA'er har en bitterhed over sig, er Fresh Squeezed meget flot afbalanceret. Han beskrev det som et interessant par, men han var ikke overbevist om, at han elskede sødmen med bitterheden.

Afstemningen ovenfor viser det mest populære Halloween-slik, der er købt, i rækkefølge efter volumen ifølge en meningsmåling fra Momouth University. Den viste procentdel angiver procentdelen af ​​voksne, der sagde, at de elsker netop det slik.
__________________________________


I slutningen af ​​dagen var det en sjov smagning, og vi planlægger at have en gruppe venner forbi, sammen med en række slik og forskellige sprudlende parringer og lave en aften ud af det. Selvom jeg ikke tror, ​​at sødt halloween-slik parret med libations kommer til at blive den nyeste og bedste dille, i Halloween-sjov og eventyrs ånd, hvorfor så ikke prøve det og få nogle gode grin med de voksne, mens børnene nyd at tælle alle de godbidder op, de har samlet!

Fortæl os, hvilken parring du nyder mest, eller om du har opdaget en sjov en af ​​dine egne!

Skål!

Kommentarer

Efterlad en kommentar