Til alle sommerelskere! Få 15 % rabat på din yndlings strandtaske! Brug kode ALTID SOMMER

Ferie (eller en hvilken som helst dag) Tips til tømmermænd

Der er 24,4 millioner Google-søgeresultater for "kan du dø af tømmermænd". Og jeg er ret sikker på, at jeg har klikket på næsten en million af dem.

Takket være mange års restauranterfaring og min rimelige andel af interesse for ønologi (studie af vine), kunne jeg ikke tælle antallet af tømmermænd, jeg har haft i mit liv (endsige det seneste år), selvom jeg ville. Hvad kan jeg sige, jeg elsker-mig-en eller anden vino. Og lad os være ærlige, den største mængde alkoholforbrug er oftere end ikke i ferierne. Men hvorfor, siger du? Se venligst nedenstående:

 1. fejrer
 2. Højt forhold mellem familie og tid
 3. Fest fest fest
 4. Børns jule "konkurrencer"
 5. Korte dage, lange nætter (med at drikke)
 6. fejrer
 7. Kold AF
 8. Instagram FOMO

Lad os se det i øjnene, vi slipper alle lidt for løs nu og da og har brug for hjælp til at overleve næste dag. Her er et par af vores tips og tricks, med kærlighed ❤, fra os her på PortoVino.

Ansvarsfraskrivelse: vi er ikke læger (det vil vi heller ikke være) det er blot nogle få overlevelsesråd fra os som professionelle vinforbrugere.




Vand med et twist

Det er blevet ret 'på trend' at kvæle ounces og ounces varmt citronvand, når man vågner op i et forsøg på at hjælpe med fordøjelsen og afgiftningen af ​​din lever, bla bla bla. Indrømmet, jeg gør dette religiøst, fordi jeg er påvirkelig (og delvist på grund af al den vin), men for at være ærlig, er det faktisk ret nyttigt, uanset om det er tømmermænd eller ej. Selvom dette måske bare er en moderigtig sundhedstrend, hjælper varmt vand med citron faktisk med at stimulere din krop, dit stofskifte, og efter min mening er det langt mere velsmagende på de virkelig rædselsvækkende morgener, hvor selv smagen af ​​koldt, almindeligt vand gør dig ked af det. .

tømmermændskure - citronvand



En anden type twist...

Nu vil jeg gå al yogi-guru på dig (en slags). Forståeligt nok er det sidste, du ofte ønsker at gøre, at bevæge dig mere, end du skal, når du er i en tilstand af tømmermænds-induceret lammelse. Men tro mig på denne. Rul lige ud af sengen, ned på gulvet med forsiden opad og drej din krop ved at føre dit venstre ben over til højre side af din krop. Snooze der i 45 sekunder, og skift. Vridning af din torso hjælper tingene med at 'bevæge sig' i dit fordøjelsessystem, stimulerer dine nyrer og lever for at fremme afgiftning, og når først snoningen er frigivet, flyder blodet tilbage i disse hovedorganer og giver et overskud af ilt. Det er som at vride al den feriejubel ud fra aftenen før.

Ligesom denne fyr!

Tømmermændstips - yoga twist

Her er en anden god mulighed, hvis du virkelig har lyst til det: https://www.lexiyoga.com/detoxification




Ba-nanas

Ikke alle har citroner liggende, især hvis du brugte dem alle i dine drinks aftenen før, men de fleste dagligvarebutikker og tankstationer har bananer, og nu ved du måske hvorfor. Ikke alene er disse små rør med kalium lette i maven, de har deres egen to-go beholder! Bananer er fyldt med vigtige vitaminer og mineraler. Så tag en banan før sengetid og en til om morgenen, og du vil være klar til at gå som denne lille fyr, før du ved af det. Stol på os på denne!

 



Æblecidereddike og honning

En anden tilståelse: Jeg tager et skud af Braggs æblecidereddike hver morgen, fordi jeg er masochist og nyder den forfærdelige oplevelse. Ikke rigtig. At tage et skud ACV om morgenen på tom mave øger surhedsgraden i din mave, hvilket hjælper med fordøjelsen og optagelsen af ​​næringsstoffer. Og at gøre noget absolut smertefuldt, så snart jeg vågner, får mig til at føle, at jeg har en slags uimponerende superkraft. Men jeg ved med sikkerhed, at når jeg er tømmermænd, er det umuligt at prøve at registrere at tage et skud af noget. Ved at kombinere ACV med honning, som naturligt hjælper din krop med at behandle alkohol hurtigere og bringe dig ud af dit hypoglykæmiske koma, tilsæt omkring 8 ounces vand, og du har et langt mindre smertefuldt tømmermændsserum for at hjælpe dig med at overveje at komme igennem dagen.

Tømmermændstips - æblecidereddike

 



Spis morgenmad

Jeg ved godt, du er kvalm og kunne ikke forestille dig at holde noget nede. Undtagen måske en cheeseburger. Men hvis du rent faktisk skal overleve og trives efter det første måltid, vil jeg anbefale, at du holder dig væk fra de fristende fedtbomber. Mit morgen efter mad-mantra er at række ud efter enkle, men fiberfyldte med lidt fedt for at hjælpe med smagen. Min gå til er ristet Ezekiel-brød og en smule smør. Drys med lyserødt himalaya-havsalt for at tilføje noget natrium tilbage, og du er i gang med løbene. Hvis du kan tåle det, så prøv at tilføje et æg til blandingen for at få noget protein for at hjælpe dig med at klare morgenen.

Tømmermændstips - spis morgenmad

 



Drik, drik, drik

Nej, vi mener ikke SHOTS SHOTS SHOTS. Det får mig til at føle mig tømmermand, bare jeg tænker på det. Hvor end du kan sub i mere væske, gå efter det. Det vil hjælpe med at skylle din krop ud (ja, der vil være flere pottepauser) og genopbygge det liv, der langsomt fordampede fra din krop natten igennem.

 Tømmermændstips - drik vand

 



Bouillon

Suppe er et dræber alternativ til fast føde, når du ikke har det godt, især i disse kolde vintermåneder. I NYC var jeg så heldig at have adgang til den største tømmermænds-opfindelse, der findes, Brodo, en walk-up knoglebouillon og suppedisk fra den geniale kok og tømmermændsredder Marco Canora. Serveret til dig i en to-go-kaffekop, kan du vælge mellem flere bouillontyper og livgivende tilsætningsstoffer og være på din lystige vej. Jeg snublede hen til disken lige ved metroen på vej til restauranten, solbriller skjulte nattens synder, vel vidende at frelsen var lige i bunden af ​​disse 16 ounce. Og nu kan knoglebouillon findes stort set overalt og i meget praktisk, bærbar og mikroovnsegnet emballage.

 Tømmermænd tips - bone bouillon

 



Te

Alle kender kraften i te, selv når du ikke langsomt dør af tømmermænd. Mine tre favoritter er: ingefærte, når jeg ikke engang kan binde mine sko uden at blive kvalme, grøn te for at give mig en mindre high og har brug for noget nær usmageligt, og yerba mate te, når jeg ikke orker at drikke kaffe og har ikke råd til at være helt ubrugelig.

 Tømmermændstips - drik te

 



Elektrolytter

Dette er selvfølgelig en no brainer. Drik et ton vand. Tisse meget. Gentage. Plus de ekstra trin til pudderrummet tæller som en træning, ikke? Intet vil være lige så gavnligt som almindeligt gammelt vand, men smid et par ounce kokosvand i her og der for at afværge ganetræthed, og det vil hjælpe med at gøre tricket. Der er også disse smarte hydreringstabletter fra Nuun, der smager fantastisk og kommer i en række forskellige varianter, der tilbyder forskellige fordele fra vitaminopfyldning og tilsat koffein, hvis du har brug for endnu et boost.

Tømmermænds tip - drik vand

 



Sved det af

LOL NEJ. Stort set hvad jeg tænker, hver gang jeg overvejer at træne, mens jeg lider en langsom, dehydreret død. Men det betaler sig typisk. Selvom jeg faktisk ikke ville kvantificere mit forsøg på at snuble på løbebåndet i en skråning som træning, får det mit blod til at pumpe og hjælper din krop med at skylle toksiner ud. Derudover har jeg en tendens til at opleve mundtørhed, når jeg springer rundt i gymnastiksalen, så det bliver langt mere tiltalende at drikke vand til at rehydrere.

Tømmermænds tip - sved det af


Bare gør det.

Desværre er vi ikke længere praktikanter i 20'erne og har ikke råd til at ringe ud og forblive ubevægelige i sengen i hele 24 timer. Nu er vi fungerende voksne (der var der nogen, der grinede højt af den?) med børn eller partnere eller job, der faktisk kræver vores tilstedeværelse. Så virkelig, du skal bare rejse dig og gøre det. Og for at være ærlig, så hjælper det, hvis du gør det godt. Efter mange års overlevelse af smertefulde morgener er jeg kommet til at indse, at jo mere jeg ser ud som helvede, jo mere føler jeg mig som helvede. Så rejs dig, vask dit ansigt, smid en ansigtsmaske på, mens du drikker dit citronvand eller ACV-opløsning, drej det ud og få din rille på.

Tømmermændstips - gik du ud i aftes?



Er der også dette?

Hvis du har tid, ressourcer og hej, udholdenhed, for all del. Og lad mig venligst vide, hvordan det går? Jeg er stort set åben for alle ideer. https://www.theivdoc.com/services/hangover-treatments

Tømmermændstips - iv behandling

 



Når det hele er sagt færdigt, er der ingen, der nyder at være tømmermænd, og der er ingen måde at forhindre eller helbrede tømmermænd på, undtagen at undgå en alle sammen. Men hey, når du vågner næste morgen, som døden er kommet, så husk bare de gode stunder og det gode selskab fra aftenen før...og drik noget vand!

Tømmermændstips - at være under 25 år


 

Kommentarer

 • Sendt af Kathy

  Tak for alle tips! Kan ikke vente til nytårsfesten med at teste dette af :)

Efterlad en kommentar

x