Sådan bærer du Sparkles på NYE uden at føle dig som en diskokugle

Hvis vi alle skal være ærlige her, er det eneste sted, jeg virkelig sætter pris på gnistre, i mit vinglas. Men i anledningen af, at jeg får behov for at ridse mit pailletfix, kan jeg godt lide at holde det lidt diskret, men stadig tilgængeligt for alle at værdsætte.

Her er et par ideer til at opnå den perfekte blanding af glitrende og subtil.

 

Afdæmpet pailletkjole

Paillet i dæmpet farve

Hvis du vil gå fuld på, top-til-tå pailletter, så prøv en mindre "prangende" farve på for størrelse. Denne smukke, omend forfærdeligt dyre grime fra Jason Wu er den perfekte feriefarve, men stadig iøjnefaldende og lysfangende.

Se her 

 


 

Detaljeret bagside

Detaljer din bagside

Nej, jeg mener ikke din bagdel, men hey, mere kraft til dig, hvis det er din vej! Ingen grund til at give det hele væk foran, når du kan snige dig ind bag dig. Det føles mindre indlysende og lusket sexet. Overvej en LBD med en lav ryglinje med en halskæde, der falder ned over ryggen. Eller tjek denne LBD fra St. John, beskeden i fronten med en lille stiv på bagsiden.

Se her

 


 

Penton bukser

De små ting

Små detaljer = store forskelle. Et skinnende sæt manchetknapper (ja, også til dig, damer!) eller en unik rhinstensbroche trækker øjet til, hvor end det er, du måtte ønske det. Uventet opmærksomhed på detaljer giver mig altid det 'for fanden hvorfor tænkte jeg ikke på det!' indtryk og hvem elsker ikke at føle en. Hot og b. Dygtig. En jakkesæt med en sølvsatin lomme-firkant og strass manchetknapper er smuk på ethvert menneske. Tilføj bare en sprød hvid skjorte og nogle skræddersyede, højtaljede bukser (som disse), og selv Victoria Beckham må hellere passe på sig selv.

Se her

 


 

Pailletbukser

Bland dine trends

Bare fordi du har en saftig sort mini på, betyder det ikke, at du skal tilføje en fancy stilet for at fuldende looket. Modespark er helt på trend i år og parret med en LBD eller noget ekstra glitrende kan give endnu et uventet lag af interesse. For eksempel disse dræbende bukser med den klassiske helt hvide converse og hvid satin cami. Du har dækket alle baserne, sexede, glitrende og klassiske, plus Hello, Comfort! PS, tjek disse nye Nike AF1 ud, de alene er en kraft at regne med!

Se her

 

Nike Air Force - stjerner

Se her

 


 

Adele hårspænde

Hold det øverst/bunden

Jeg må sige, at jeg ikke er en, der investerer i en beklædningsgenstand, der udelukkende består af pailletter eller rhinsten, vel vidende, at den måske kun ser dagens lys to gange i mit liv. Derfor holder jeg mig til tilbehør. Og når jeg gør det, prøver jeg at overholde hoved- og/eller tåreglen. Jeg ved det, jeg ved det, jeg har nævnt LBD'er i overkant på denne blog, men jeg gør det, fordi de er en så alsidig basisvare, der får alle til at føle sig godt i deres hud. Og de er det perfekte fartøj til alt tilbehør. Så når jeg laver op på mine en af ​​mange LBD'er, er det med et par metalliske hårnåle eller noget glitrende hårløv øverst og en flot sølv lynlås-detaljeret pumpe i bunden. At forlade kjolen i midten for at tale for sig selv og eliminere enhver mode-ganetræthed.

Se her

 


 

Beyonce lysekrone øreringe

Lysekrone øreringe

Når alt andet fejler, kan du ikke gå galt med en dårlig, større end livet ørering. Jeans og et hvidt T, lysekrone øreringe. Joggers og en sløj sweater, lysekrone øreringe. Christmas onesie, helt sikkert lysekrone øreringe. Og en af ​​de bedste ting ved disse øreringe er, at de kommer i alle former og størrelser, så du virkelig kan finde dem, der taler til dig og din stil. Jeg mener, tjek Beyonce i disse fantastiske Slinky-øreringe!

Se her


Og ved du hvad, hvis du ønsker at gå helt ud, fra top til tå, og det får dig til at føle dig godt, så GÅ FOR DET. Vi fortjener alle at føle os smukke, og hvis det betyder, at du bærer en matchende pailletterhat sammen med din pailletter-jumpedragt, så gå efter det! Bare vær dig og lad dig selv skinne, hvor skinnende det end måtte være.

Kommentarer

Efterlad en kommentar