Ufuldkomment perfekte par

Så vi har alle officielt overlevet den dejlige ferie, vi ser frem til hele året (eller er lykkeligt uvidende om), kendt som Valentinsdag. En dag fuld af fest, uanset om det er kærligheden til en anden eller kærligheden til ikke at skulle dele den flaske vin, du lige har åbnet, med andre end dig. Nå, i år valgte jeg at fejre noget endnu mere saligt end konstruerede middagsudflugter eller akavede ubesvarede spørgsmål om dine afteners planer. I år fejrede jeg udgivelsen af ​​den smukke PortoVino Double Pour. Ja, du læste rigtigt, to skænke. Hvilken bedre ting at fejre end en kamp lavet i himlen, You + PortoVino + Two Bottles of Vino. Som en vindrikkende professionel vil jeg sige, at det bestemt er kærlighedens ligning.


Til ære for denne skønhed har vi sammensat en liste over alle ting, der er perfekt og ufuldkomment parret, som samles i én taske for at skabe en harmonisk soiree med forskellige ganer. Ligesom margaritas og guacamole, eller margaritas og stort set alt for den sags skyld. Og nej, vi anbefaler IKKE at putte guacamole i din Porto-Vino Party Pouch (men hvis du gør det, så lad os vide, hvordan det går).


Whisky og vin

Jeg vil sige, at jeg er rimelig forudsigelig, når det kommer til mine drikkevaner, mousserende vin, altid en gevinst. Men jeg er kendt for af og til at hygge mig med en gammeldags eller et gram Jameson nede i lugen. Så når det kommer til at glæde begge disse fantasier, og også en partner, der vender næsen op til 'gæret druesaft', har du den perfekte mulighed for at tilfredsstille begge behov. Smid nogle roser i en festpose og et parti Old Fashions i den anden, giv dem lidt tid i fryseren, og du er i gang med løbene. Nu mangler du bare nogle venner til at tage de smarte to-tommers isterninger med. Hvem er nu fancy?


Tør og sød

Jeg indrømmer, at dette er den største grund til, at nogen i min situation absolut elsker Double Pour. Søsterkærlighed, kan ikke blive meget bedre end det. Men hvad med, når din søster, mor til et par, kan lide at slippe løs (måske til småbørns fodboldtræning, uden dømmekraft) med en flaske sød, frugtig sangria? Hej, vi har alle vores gift, men jeg kan ikke engang lade, som om jeg drikker det i mere end et halvt glas... ja, måske hvis det bliver tvunget, men vi leder efter nydelse her, ikke? Nu er min mulighed for at tilbyde min søster sin sangria og mig min rene, sprøde, tørre Sauvignon Blanc. Hvilket leder mig til en anden lejlighed...

Rød mod hvid

Jeg har indrømmet selv et problem med spild. Det er ret konstant. Jeg bør overveje at søge behandling for dette problem. Det er, indrømmer jeg, en del af grunden til, at jeg hælder til hvidvin i offentligheden. Dette er ikke til besvær for mig, da jeg elsker alle mine vine, som jeg ville gøre, hvis de var mine børn, lige meget. Men det er en faktor. Så nu kan jeg glæde mig selv og mine mere sarte venner, der trygt kan drikke vin uden at være klar over dens farvningspåvirkninger.

Margaritas rundt omkring

Her er sagen om margaritas, de er lækre. De balancerer surt, sødt, bittert og salt. Og ja, tequilaen tilføjer også en god effekt. Men lad os være ærlige, uden tequilaen er dette bare en virkelig lækker limeade, som alle, i alle aldre, med glæde ville nyde. Nu er der en festpose, som du og dine forældre kan nyde, og en anden, som børnene også sikkert kan nyde. Det vil helt sikkert gøre den tacofest mere inkluderende. Bare sørg for, at der altid er en udpeget pour supervisor!


At rense eller ikke at rense?

Tro det eller ej, der er masser af mennesker derude med nok selvkontrol til at afgifte deres kroppe fra alkohol, i dage, uger, måneder, endda levetider, og hey, godt med dig! Derfor, hvorfor ikke holde en mocktailfest? Mocktails kan være lige så sjove og kreative som cocktails, og de sikrer, at alle er inkluderet. Og i tilfælde af at alle vores venner/bekendte indtager alkohol, så bed dem medbringe deres PortoVino Double Pour med en afkølet festpose med vodka og tequila, og alle kan lave deres egne mocktails, cocktails eller andet med deres egen lille (eller tunge) hånd . Her er et par gode opskrifter, der er tilfredsstillende med eller uden sprut!


https://food52.com/recipes/35058-passion-fruit-mojito


https://lmld.org/rosemary-grapefruit-mocktail/


Uanset hvad du hælder det på, vil denne Double Pour fuldstændig være en velkommen tilføjelse til dit pungliv. Og også drikkeliv. Absolut dobbelt fornøjelse.Kommentarer

Efterlad en kommentar