Til alle sommerelskere! Få 15 % rabat på din yndlings strandtaske! Brug kode ALTID SOMMER

PortoVinos af Ruby Farias

Forestil dig en pung, der ikke kun lader dig tage din vin med, uanset hvor du går, men som også er specialmalet, så den matcher din unikke personlighed. Nå, vi har dig dækket. Super begejstret for at bringe til dig vores begrænsede samling af håndmalede Portovinos af Ruby Farias. Hun er en kunstner med en passion for at skabe unikke værker til dem, der ønsker at blive set, skille sig ud og fremvise deres sans for stil. Disse smukke brugerdefinerede designs kan findes rigtigt her . Snup dit glas vin og læn dig tilbage og lær Ruby Farias at kende.

Mød rubin farias

Det er sjovt, hvordan alting blev fuld cirkel. I hvert fald for mig... 

Da jeg var en ung pige, tegnede jeg altid sko, kjoler, symboler og natur. Da jeg tog kunstklasser gennem mine skoleår, lærte jeg alle typer medier. I gymnasiet ville jeg blive tøjdesigner, men det skete ikke, og i stedet endte jeg med at gå på modelskole og arbejde i Chicago. I mange år, hvad enten det var akvarel, kul, maling med akryl, brug af blyanter eller kuglepenne, var kunst bare en stor del af mit liv. Som voksen flyttede jeg til østkysten og startede min første virksomhed med at skabe perlesmykker. Jeg fokuserede på mit håndværk og mode, da jeg begyndte at producere modeshows. Jeg besluttede senere, at jeg havde brug for "et dagsjob", så jeg havde en bankkarriere, hvor jeg tog omkring 15 års pause fra min kunst. Det var først i 2001, da jeg begyndte at male igen, og jeg indså, hvor meget maleri fodrede min sjæl, og det var dengang, da jeg spurgte mig selv, hvorfor jeg nogensinde havde lagt min pensel fra mig. Jeg åbnede mit studie på Grand Avenue i downtown Phoenix, solgte mit arbejde online og i gallerier den første fredag. Til sidst forlod jeg virksomhedsverdenen, da økonomien gik i stå i 2008. Jeg havde allerede planlagt at tage af sted, fordi min datter var 10 år gammel, så det var dengang, jeg begyndte at fokusere på min passion. I 2011 åbnede jeg det første male- og nippestudie i North Scottsdale/Phoenix og besluttede, at jeg havde brug for noget at have på i studiet, så jeg malede en kjole og et par støvler og bar det på studiet. Mange mennesker blev tiltrukket af det, og det fik mig til at begynde at male på tøj og tilbehør. Mit første runway-show var til Alice Coopers Rock the Runway-begivenhed, hvor jeg skabte alt, hvad der var i showet. Til sidst tog jeg mine malerier og fik lavet stof med mit print og begyndte at designe tøj med det stof. Jeg blandede min kærlighed til mode og min kunst for at lave noget nyt. Nu designer jeg også tøj, og det var det, jeg virkelig havde ønsket at lave i mine sene teenageår og tyverne. Når jeg ser tilbage og tænker igennem alle de oplevelser, jeg har haft, kan jeg sige, at det er her, jeg hører til, maler på tøj, tilbehør og designer tøj og boligartikler. 

Jeg mødte Marisa på Arizona Unzipped, som er et mode- og kunsttalkshow, som jeg var vært for, og jeg syntes, hendes vinpunge var fantastiske. Jeg kontaktede hende for at chatte, og vi besluttede at samarbejde. Skræddersyet arbejde er, hvad jeg har lavet i mange år, og det har været så sjovt at skabe disse lavet på bestillingsdesign på Porto Vino-vinpungene. Jeg er altid inspireret af naturen, blomster og mit ønske om at gøre tingene smukkere med et stænk maling eller pynt. Min normale proces er at se meget nøje på det, jeg skal male på. Jeg tænker på, hvem der måske køber varen, og hvor de måske tager disse vinpunge med, så jeg prøver at passe til mulighederne. 

Jeg ville elske at vide, hvilken du måske bedst kan lide eller endda få din feedback på en designidé. 

Ønsker dig altid det bedste.

 Rubin

 

Kommentarer

Efterlad en kommentar

x