Bærbare vincocktails, der er gode til enhver tid på året

Der er to grunde til, at en vinelsker måske vil tage et så næsten perfekt produkt - det er vin - og gøre det til en blandet cocktail. 1. Du er en dårlig værtinde, der får et lille snert af glæde, når du ser det glimt af misundelse i dine gæsters øjne, når de ser din baropsætning. 2. Du har fået foræret en flaske (eller mere) vin, som du bestemt ikke kunne tåle uden at behandle den på en eller anden måde.

Viola, vincocktails med 4 ingredienser eller mindre, der rejser godt (Hej, Porto-Vino!) for vindrikkere af alle stilarter.


 

Lettere rødvinscocktails

Kardinal cocktail

Helt enkelt. Rødvin, typisk en lysere rødvin såsom en pinot noir eller merlot (skørt eller ej er op til dig) med et stænk creme de cassis. Det er den mindre kendte version af en 'Kir', som typisk er lavet med en fransk hvid bordvin, eller en Kir Royale lavet med fransk mousserende vin. Men pigen c'est la vie bruger den rødvin i stedet for!

Kardinal cocktail


Pinot noir margarita

Jeg var nødt til at tage en mental pause, bogstaveligt talt, da jeg så denne cocktail. OMG Hvis jeg nogensinde støder på en flaske pinot noir, vil dette være den første ting, jeg gør med den. Plus, hvor fancy er du? Fransk rødvin blandet med den ultimative frække, Jimmy Buffett-berømte cocktail. Den, der kan tage æren for denne opskrift, fortjener en Nobels fredspris, fordi den helt sikkert bringer fred i enhver situation, jeg befinder mig i.


 

Hvidvinscocktails

Cykel

Jeg har allerede brugt min OMG-kvote til denne blog, men hvis jeg havde en anden til overs, ville jeg bruge den til denne cocktail. Sub-mousserende vin for virkelig at vise, at du er Queen Bee, og du har opfyldt alle krav til en forbandet god cocktail - funklende, skønhed, sød, bitter, lækker nok til at have mere end én. Husk, Aperol eller Campari er mordere tilføjelser til din hjemmebar. Den er bitter og sød med en citrus, der er alsidig året rundt. Det kan også tilsættes til sprudlende vand for let, appetitfremkaldende aperitif.


Spændende pinot grigio martini

Åh hvor kan jeg ikke lide navnet på denne cocktail, men i virkeligheden er det helt måden at starte en aften på (og bruge den gudsforladte Pinot Grigio, der støver på din vinreol). Du skal bare love at ændre navnet til noget mere passende som "snart-blir-glemsom pige martini" eller "sørg-venligt-jeg-ikke-miste-min-iPhone martini".


 

Store rødvinscocktails

Cabernet skomager

Jeg kan godt lide at dunke mine egne fjer, når jeg åbner en flaske stor, fed rødvin. Kom med enhver ribeye du kan finde og jeg ned for at gnave på nogle ribben. Og i tilfælde af, at jeg ikke kan bøje mine muskler og gøre hele flasken færdig (bemærk venligst, at dette er sjældent), kan jeg minde mig selv om, hvor vild jeg er med denne eftermiddagsklare cocktail til min rådighed.


Gløgg

Er der andre, der elsker cocktails, du kan drikke diskret fra et kaffekrus? Jeg ser alle jer mødre/fædre/alle derude nikke indforstået! Gløgg, krydret vin dufter fantastisk, ser godt ud og smager som himlen på dagen, der er kvalt af ferieånd (eller heldags fodboldturnering). For ikke at nævne det er fantastisk stuetemperatur eller køligere, som en krydret, citrus sangria.


 

Mousserende vin cocktail

Mousserende cran cider

Åh, hvilken kærlighed jeg har til mousserende vin. Der er så mange fantastiske ting, jeg kunne sige om mousserende vin, men det kan tage hele dagen, og vi har alle noget at drikke. Vær derfor opmærksom på og nyd de to nedenstående cocktails, som selvfølgelig er smukke, lækre og helt festværdige, men også endnu mere værdige til afslappet aftendrikning.

 

Tags: cocktails, vin

Kommentarer

Efterlad en kommentar